Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Öppet vardagar 09-17 Kontakta oss
Kundvagnen är tom

Speldatorer

Gaming Series by Dindator.se är ett kvitto på att du fått bästa möjliga prestanda för pengarna utan att ge avkall på kvalitén.

Alla våra speldatorer innehåller ett urval av komponenter som ger den absolut bästa prestandan för pengarna. Konkurrensen mellan de olika komponenttillverkarna är stenhård och vilken processor eller grafikkort som ger mest prestanda för pengarna varierar. Vi håller oss ständigt uppdaterade och är snabba med att uppdatera våra speldatorer för att dessa alltid ska ha den bästa balansen mellan pris och prestanda.

Vi satsar enbart på kvalitet. En krånglande dator innebär massor av merarbete för oss och för kunden, något vi självklart gör allt för att undvika. Efter snart 10 år i branschen vet vi vilka tillverkare som levererar kvalitet och vilka komponenter som lirar bäst tillsammans. En

Gaming Series by Dindator.se testas noga innan leverans. Är det ett postorderköp skickar vi med en CD med felsökningsverktyg. Köper du till Windows får du en ren installation, utan massor av utvärderingslicenser som ligger och stör. För den som vill förinstallerar vi även Microsoft Security Essentials Antivirus. Våra datorer levereras alltid med 2 år garanti.

Sökningen gav ingen träff. Försök igen med mindre eller kortare sökord!
info@dindator.se 08 55 400 300

Copyright © 2022 Dindator