Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Öppet vardagar 09-17 Kontakta oss
Kundvagnen är tom

Hem & kontor

Vi tillverkar datorer under eget varumärke. En Office by Dindator.se är ett kvitto på maximal prestanda för erlagd peng, utan att ge avkall på kvalitén. Vi håller oss ständigt uppdaterade och är snabba med att uppgradera innehållet i våra kontorsdatorer för att dessa alltid ska ha den bästa balansen mellan pris och prestanda. 

Vi satsar enbart på kvalitet. En dator ska fylla sin funktion och bara fungera, utan massor av pyssel. En krånglande dator innebär massor av merarbete för oss och för dig, något vi självklart gör allt för att undvika. Efter snart 10 år i branschen vet vi vilka tillverkare som levererar kvalitet och vilka komponenter som lirar bäst tillsammans.

Våra kontorsdatorer testas noga innan leverans och levereras alltid med en ren installation av Windows, utan massor av utvärderingslicenser som ligger och stör. En originalversion av Windows medföljer alltid på DVD. För den som vill förinstallerar vi även Microsoft Security Essentials Antivirus och den öppna kontorssviten Libre Office.
Våra kontorsdatorer levereras alltid med 2 år garanti
 

Sökningen gav ingen träff. Försök igen med mindre eller kortare sökord!
info@dindator.se 08 55 400 300

Copyright © 2022 Dindator