Öppet vardagar 09-17 Kontakta oss
Kundvagnen är tom

DASKEY Das Keyboard 4 Professional, US layout, MX Blue, svart

Förstasidan / Datortillbehör / Tangentbord & Möss / DASKEY Das Keyboard 4 Professional, US layout, MX Blue, svart
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DASKEY Das Keyboard 4 Professional,  US layout, MX Blue, svart (DASK4MKPROCLI-USEU)

DASKEY Das Keyboard 4 Professional, US layout, MX Blue, svart

Artikelnr:
DASK4MKPROCLI-USEU
  • Typ Tangentbord
  • Teckenlayout US Engelsk
Beskrivning

Das Keyboard 4 Professional - Mekaniskt tangentbord med Cherry MX Blue brytare, stort volymhjul, US layout, 2m kabel, USB, svart

Das Keyboard 4 Professional är ett mekaniskt tangentbord som till skillnad från sin broder Ultimate faktiskt har tecken på sina tangenter. Detta mekaniska tangentbord använder sig av Cherrys välkända MX Brown brytare som har lite "plastigt" ljud och känsla i dom mekaniska brytarna.

Das Keyboard 4 Professional har precis som Ultimate även ett överdimensionerat volymhjul längst upp till höger för att justera volymen på din dator samt sedvanliga multimedia tangenter och möjligheten att försätta datorn i sömnläge.

På baksidan om dessa knappar sitter även två stycken USB 3.0 portar vilket gör att du har en liten USB Hubb på ditt tangentbord, perfekt för dig med dator som inte har för många USB-portar. Das Keyboard 4 Ultimate har även stöd för full n-key rollover vilket i folkmun även kallas för 100% anti-ghosting, detta innebär att hur många tangenter du än trycker ner samtidigt så registreras alla kommandon!

Mått(BxDxH): 450x173x21mm.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.


info@dindator.se 08 55 400 300

Copyright © 2020 Dindator