Öppet vardagar 09-17 Kontakta oss
Kundvagnen är tom

Das Keyboard DK4Q

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
Das Keyboard DK4Q (DKPKD4RP0MNS0NOX)

Das Keyboard DK4Q

Artikelnr:
DKPKD4RP0MNS0NOX
EAN:
859285005947
Expertrecensioner: 2 recensioner
  • Typ Tangentbord
  • Teckenlayout Nordisk
  • Anslutningar Trådbundet
  • Gränssnitt USB
Beskrivning

Das Keyboard 4Q, RGB Mekanisk Tangentbord med notiser, Cherry MX RGB Brown, svart

Den prisbelönta Das Keyboard 4 är nu Q-enabled och går med i Das Keyboards familj av smarta tangentbord. Konungen av mekaniska tangentbord kopplar nu till IFTTT och Zapier för att belysa ditt tangentbord med meddelanden om projektstatus, väderprognoser, viktiga e-postmeddelanden och mer. Das Keyboard 4Q är byggt med branschledande Cherry MX RGB-mekaniska brytare, vilket ger försökt och riktigt hållbarhet och pålitlighet. Tillsammans med Das Keyboard Q-applikationen gör Das Keyboard 4Q dig mer produktiv och ändrar hur du interagerar med tangentbordet.

Das Keyboard använder Cherry MX RGB-bruna mekaniska brytare, som ger taktil och ljudåterkoppling så exakt att du kan exekvera varje tangenttryck med blixtlös precision. Dess högpresterande, guldpläterade brytare ger den bästa kontakten och typupplevelsen eftersom, till skillnad från andra metaller, rostar guld, vilket ökar livslängden för varje brytare.

Das Keyboard 4Q har ett bekvämt tvåportars USB-hubb för överföring av filer och anslutningsenheter. Direktkontroller för att snabbt ställa in ljudnivå, spela upp eller pausa låtar och justera volymen när du spelar eller arbetar.

• 105 tangenters Pan Nordisk layout
• Cherry MX RGB Brown brytare
• 2-port USB 2.0-hub
• NKRO över USB

Mått (BxDxH): 457x173x20mm
Vikt: 1,3 kg

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.


info@dindator.se 08 55 400 300

Copyright © 2020 Dindator