Var god vänta...

Produkten har lagts till i kundvagnen.Se kundvagnen här
Butik & serviceverkstad   |   Kundservice   |   Kontakt   |   Dindator.se
Logga in   |   Skapa konto
Kundvagnen är tom
Startsida
Dindator PC
Datorer
Bildskärmar
Datortillbehör
Komponenter
Lagring
Nätverk
Skrivare & Fax
Du når oss på telefon
08 55 400 300
alla vardagar kl 09 - 17.
Sök
 

Surfplattor

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
APPLE 12.9IN IPAD P WI-FI+CELL 256GB GOLD IOS ND (MPA62KN/A)
APPLE 12.9IN IPAD P WI-FI+CELL 256GB GOLD IOS ND (MPA62KN/A)
APPLE 12.9IN IPAD P WI-FI+CELL 256GB GOLD IOS ND (MPA62KN/A)

APPLE 12.9IN IPAD P WI-FI+CELL 256GB GOLD IOS ND

Tillv art nr: MPA62KN/A
Tillverkare: APPLE
Beskrivning

iPad Pro
Gör allting. Bättre.

Oavsett vilket jobb den får, så fixar nya iPad Pro det. Och det är ändå bara början. Den är betydligt mer kraftfull än de flesta bärbara PC-datorer, och ändå så enkel att använda. Retina-skärmen i ny design är lika härlig att se på som att ta på. Och allt flätas samman av iOS, världens mest avancerade mobila operativsystem. iPad Pro. Allt du önskar att en modern dator ska vara. Fast, ja, bättre helt enkelt.

Retina-skärm
Den mest avancerade skärmen på den här planeten.

iPad har alltid varit det bästa sättet att uppleva alla fördelarna med Multi-Touch. Den nya Retina-skärmen på iPad Pro tar upplevelsen till en ännu högre nivå. Skärmen är ljusstarkare och reflekterar mindre, samtidigt som den reagerar mycket snabbare än någon av sina föregångare. Oavsett om du skrollar igenom webbsidor i Safari eller spelar grafikintensiva 3D-spel känns allting otroligt smidigt, kvickt och naturligt.

120 Hz uppdaterings­frekvens. Du har aldrig sett eller känt något liknande.

Den nya Retina-skärmen i iPad Pro har nu stöd för en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Filmer och videor ser fantastiska ut och spel flyter på helt utan störningar. Snabbt är vackert, kommer du att upptäcka. Och hur du än använder skärmen – med fingret eller med Apple Pencil** – är känslan snabbare och smidigare.

Det finns så mycket mer att se.

600 cd/m2 ljusstyrka
Högre ljusstyrka gör det lättare att se på skärmen, oavsett var du är.

P3 skärm med stort färgomfång

Med stöd för stort färgomfång (P3) får du fylligare gröna och röda färger, vilket ger mer verklighetstrogen bild i foton och videor.

1,8 % reflektivitet
Apples specialdesignade antireflexbehandling gör skärmen klarare och lättare att läsa oavsett vad det är för ljusförhållanden där du är.

Multitasking. Omgjort. Allt i ett svep.

Snart blir det ännu lättare att få ännu mer gjort. Helt nya Dock i iOS 11 gör det enkelt att hitta de appar och filer du har använt nyligen. Och när du använder Slide Over eller Split View kan du ha två appar aktiva och arbeta i dem samtidigt. Redigera en bild i Bilder samtidigt som du bygger en webbsida. Eller planera semestern i Safari samtidigt som du kollar datum i Kalender. iPad Pro och iOS 11 är perfekta för allt du vill göra – samtidigt.*

Prestanda
Mer kraft än de flesta bärbara PC-datorer.

A10X Fusion-chippet med 64‑bitars arkitektur och sex kärnor gör iPad Pro till ett otroligt kraftpaket. Redigera 4K-video i farten, rendera detaljerade 3D-modeller eller skapa och markera komplexa dokument och presentationer. Hur snabbt och enkelt som helst. Allt på en enhet som fortfarande har ett batteri som räcker hela dagen.

A10X Fusion-chip
A10X Fusion-chippet gör att det går blixtsnabbt att utföra komplexa uppgifter, som att redigera video i 4K, rendera 3D-bilder och spela spel.

ISP bildsignalprocessor
Den Apple‑designade bildsignalprocessorn använder maskininlärning för att få dina bilder och videor att se fantastiska ut.

Upp till 10 timmars batteritid
Jobba och skapa så länge du vill med ett batteri som räcker hela dagen.

Apple Pencil
Nu ännu vassare.

Skärmen på nya iPad Pro uppdateras mycket snabbare. Det gör att Apple Pencil2 reagerar ännu snabbare och känns ännu mer naturlig. Ingen annan digital penna låter dig skriva, markera och teckna med sådan pixelperfekt precision.

iOS 11 gör Apple Pencil ännu mer användbar.

Snabb­anteckningar
Börja skriva direkt när inspirationen slår till. Knacka med Apple Pencil mot låsskärmen på iPad, så öppnas en anteckning.

Snabbmärkning
Skriv under dokument, markera och kommentera pdf:er och rita på skärmdumpar.

Inbäddade illustrationer
Skissa, teckna och skriv direkt i texten i Anteckningar och Mail.

Skanna och skriv under
Den nya dokumentskannern i Anteckningar känner automatiskt av och skannar dokument, så att du enkelt kan skriva under, spara och dela dem.

iOS 11
Ett sjumilakliv för iPad.

iOS 11 gör iPad ännu mer levande. Nya funktioner hjälper dig att göra allt på ett bättre sätt och hela iPad-upplevelsen blir mer kraftfull och personlig. Gör precis vad du vill med den. Nu kan du faktiskt göra det.

Dock
Helt nya Dock gör det enklare att hitta de appar du gillar, och de filer och du har använt senast. Det är särskilt praktiskt för multitasking och navigering bland appar.

Filer
Den nya appen Filer samlar alla dina filer på ett ställe. Inte bara filerna på din iPad, utan även de som finns i appar, på dina andra iOS-enheter, i iCloud Drive och i tjänster som Dropbox och Box.

Dra och släpp
Nu kan du flytta saker på din iPad genom att dra och släppa. Med bara ett finger kan du enkelt flytta text, bilder och filer från en app till en annan, var som helst på skärmen.

Appväxlaren
Appväxlaren har fått en ny utformning – nu behöver du bara svepa för att växla mellan appar. Den minns till och med vilka kombinationer av appar du har använt med multitasking förut.

Multitasking
Multitasking har designats om och bägge apparna är nu dessutom aktiva i Slide Over och Split View.

Apple Pencil
iOS 11 gör Apple Pencil** ännu mer användbar. Skissa, teckna och skriv direkt i texten i Anteckningar. Du kan till och med anteckna direkt på din iPad genom att bara knacka med Apple Pencil på låsskärmen.

Appar
Kraften i iPad. På 1,3 miljoner sätt

iPad är ett kraftfullt verktyg för jobb, spel och lärande. Med över en miljon appar som utformats för att dra nytta av den stora Multi-Touch-skärmen och det kraftfulla chippet öppnar den helt nya möjligheter att göra allt du gillar.

Design
Knappt 500 gram. Tonvis med kapacitet.

Den är fullpackad med enorm prestanda, en avancerad skärm, två kameror, ultrasnabbt trådlöst och batteri som räcker hela dagen.1 Ändå är iPad Pro supertunn och kompakt. Den kan följa med dig nästan överallt och göra i princip vad som helst.

Trådlöst
Surfa, streama video och dela dokument snabbare via wifi med 802.11ac och 4G LTE Advanced – i stort sett var du än är. Och med ett inbyggt Apple SIM kan du snabbt och enkelt ansluta till trådlösa nätverk i över 180 länder och regioner.

Kameror
iPad Pro har samma suveräna kamera som iPhone 7. Den har avancerad optisk bildstabilisering och en bländare på ƒ/1,8. Resultatet är ännu bättre bilder och filmer, även i svagt ljus. Och ett bredare färgomfång gör att till och med dina selfies skulle platsa på ett galleri.

Touch ID

Touch ID bygger på en avancerad fingeravtrycksläsare som gör att du kan låsa upp din iPad på ett ögonblick och hålla privata appdata skyddade.

Smart Keyboard

Smart Keyboard – som finns för både 10,5‑tums och 12,9‑tums iPad Pro – är ett tangentbord i full storlek som du helt enkelt fäller ut när du behöver det. Vik ihop det till ett slimmat och lätt fodral när du är klar. Det är lika lätt att använda som att ta med sig.

iPhone + iPad
Börja här. Sluta där.

Börja skriva ett mejl på din iPhone och skriv klart på iPad Pro. Eller kopiera bilder, video och text på din iPhone och klistra in på din iPad. Du kan även använda AirDrop för att snabbt dela filer trådlöst mellan enheter. iPhone och iPad Pro är gjorda för att fungera smidigt ihop, men också med Mac och Apple Watch.

iCloud. En plats för allt som betyder något.

iCloud sparar dina bilder, appar, musik och annat på ett säkert sätt och håller dem uppdaterade och tillgängliga på alla enheter.

* iOS 11 släpps som kostnadsfri nedladdning i höst.
** Säljs separat.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
håll dig uppdaterad
följ oss på
facebook!

Öppettider:
Mån - ons 09 - 17
Torsdag 09 - 19
Fredag 09 - 17
Lör/Sön Stängt
   
Kontakta oss på:
Tfn 08 55 400 300
Mejl: info@dindator.se
För avtalskunder - ladda ner program för fjärrstyrning.

 

Kategorier     Tillverkare